Cele mai influinte modele ai tuturor timpurilor.

1.    Lesley Lawson, cunoscuta mai bine sub numele de Twiggy, (62 de ani) a ramas in mintile tuturor drept imaginea adolescentei perfecte din anii ’60. Ochii ei mari, silueta androgina si genele ireal de lungi au transformat-o intr-un style icon.

2. Rosie Huntington-Whiteley (25 de ani) si-a inceput cariera ca actrita in filmul “Transformers”, dar la scurt timp dupa a devenit imaginea Burberry.


 3.Gemma Ward (24 de ani) este cea care a impus aspectul de baby doll/extraterestru al modelelor. A devenit celebra la doar cateva luni de la momentul in care a fost descoperita, aparand in campanii pentru Calvin Klein si Valentino.

4. Elle Macpherson (49 de ani) este cunoscuta pentru recordul ei de 5 aparitii pe coperta Sports Illustrated Swimsuit Issue.

5.  Isabella Rossellini (60 de ani) a devenit celebra in timpul celor 14 ani in care a fost imaginea Lancome. Frumoasa italiana a devenit apoi actrita, producatoare de filme si filantropista. 

6.Claudia Schiffer (41 de ani) a aparut pe mai bine de 700 de coperte Vogue!

7.Janice Dickinson (57 de ani) este cunoscuta drep primul supermodel din lume.   

8.  Jean Schimpton (69 de ani) este considerata una dintre primele supermodele. A jucat cu Paul Jones in 1967 in filmul “Privilege”.

9.Cheryl Tiegs (64 de ani) a aparut pe coperta Glamour la doar 17 ani.

10.Milla Jovovich (36 de ani) a aparut pe mai bine de 100 de coperte de reviste si a primit titlul mult-ravnit de muza a Miucciei Prada.