„Moda ar trebuie sa fie o forma de evadare, nu o inchisoare.”

Revistele de modă au cuсerit lumea întreagă, datorită succesului pe care l-au obţinut în cel mai scurt timp.  Ele ne aduc ultimile tendinţe  şi în spatele lor lucrează celebri jurnalilşti de moda şi experţi în domeniu. Sunt faimoase, utile şi cu siguranta că fiecare fată, pasionată de arta frumosului,  are acasă o colecţie cu cele mai cotate reviste.


 Harper’S Bazar

  Harper’S Bazar– A fost lansată în anul 1867 în SUA şi fiecare articol prezenta un produs de lux. Celebra revistă de modă a reuşit să apară în 22 de ţări, iar în 2007 a apărut şi în România.

Vogue

Vogue este biblia modei şi cu siguranţă se găseşte pe raftul fiecărei din noi. A apărut pe data de 17 decembrie 1892 , fondatorul ei fiind Arthure B. Turnure. Chiar de la lansare revista se bucura de un număr mare de cititori. Astfel, în SUA existau peste 26.000 mii de abonanţi. Revista a devenit în totalitate dedicată modei, atunci  cînd a fost condusă de Conde Nast. Din anul 1988 afacerea a fost preluată de Anna Wintour,  jurnalista  care a promovat pe parcursul anilor moda în presa scrisă. Cea mai voluminoasă revistă a apărut în numărul din septembrie 2012, SUA. Aceasta conţinea 916 pagini şi pe coperta este prezentă  Lady Gaga. În prezent Vogue poate fi citită în 18 ţări şi se bucură de un success răsunător în lumea modei.

Cosmopolitan

Cosmopolitan este o altă revistă, unde pot fi urmărite detalii dn modă. Cosmopolitan are 57 de ediţii, iar în 2007 a apărut şi în România.


 L’Officiel

 L’Officiel a apărut în Franţa în anul 1921 şi a cucerit creatorii renumiţi, datorită designului clasic. Acum este tipărită în  18 ţări, oferind publicului coperte de vis  cu celebre vedete şi ştiri din lumea modei.

 Elle

 Elle a văzut lumina tiparului în anul 1945 în Franţa, iar în prezent apare în 60 de ţări. Oferă publicului articole de modă, sfaturi şi promovează femeia modernă. În anul 1997 revista Elle a apărut în România şi în scurt timp a cucerit publicul de aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s